2012 m. balandžio 9 d., pirmadienis

penkios vĖlykos

5

Gavau dovanų velykinį kiaušinį ir pratryškau džiaugsmu, nes seniai tokio norėjau. Aš turbūt niekada pilnai nesuaugsiu, nes tiesiog nesistengsiu, bet juk tik vaikai žino, kaip leisti laiką! 
--------

-Gijklipo sakjsjkl.
        -We don‘t speak danish..
-Ow.. wait.. minute.. ah.. hey... ah.. beautiful!
        - Aah..
---------- 

                  - Hey, people, she‘s killing the flowers..! (but I didn‘t mean anything)
-Thsiokdj okljh hjk,– says danish woman on the road.
            -Sorry, I don‘t speak danish..
-Hi. These are my flowers..
            -You can take them back, if you want.
                    - Sorry, S. That was fun.
----------

Ar įmanoma surūkyti pačią skaniausią cigaretę, kai iš tiesų jos visos vienodos? Matyt, naktinio kiemo aplinka žvakių šviesoje ant naujojo staliuko tiesiog dirba savo darbą.

6

Dulkės ant kūno ir gerklėje, Afrikos Ruanda, kelios dėl to nubrauktos ašaros su neveiksnia realybe ir užbaigtumas su dieviška meile sklidina iš paprastučių peperių perveria ausis ir liepia mylėti visus kitus visur ir visados.
Kažkodėl sau patinku, net keista, kaip nepratus.

7

„Su..Ve..ly..ko..m!“ atvirukas
14 like‘ų
skambutis mamai
3 cigaretės
šampanas "Ašpersaldus"
nederami klausimai, my bad
užsienyje užauginti vaikai nemokės lietuviškai rašyt..
kiek daug laiptai gali pasiūlyt!
spiegiančios sūpynės
sex&the city
ir gaidiška nemiga (vėlykų proga, a?)

       viskas baigiasi slėpynėmis kambariuose.

7 komentarai:

  1. kaip smagu, kai visi švenčia sau velykas su atvirukais ir kitokaias atributais, o aš tuo tarpu sau pasidovanoju marlboro pakelį (jos tikrai ne visos vienodos :D) ir net tiksliai nežinau, kada jos buvo ir ar dar yra, mm.
    beje, kiek iš konteksto suprantu, gyveni Kopenhagoj? ir kaip gyvenimas ten? aš kažkaip vis pagalvoju apie studijas būtent ten, lyg ir viskas jau suplanuota, tik vis neapsisprendžiu ir paskutinėmis minutėmis vis atidėlioju stojimą į CBS kūrybinę nesamonę.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turbūt sudariau klaidingą įspūdį, bet aš deja negyvenu mieste, tik kažkokiam šeimyniniam kaimiūkšty (neaišku ar dar ilgam), tačiau transportas čia išvystytas taip, jog bet kurią valandą traukiniai tave nuveš miestan.
      Prieš atkeliaujant čia, buvau sužavėta miestu, kultūromis, žmonėmis, net kalba, bet, kaip ir su bet kuo, pirmas įspūdis netrunka pradingti, nors čia labai subjektyvu ir priklauso nuo individo gyvenimo kokybės ir nihilizmo kiekio kraujyje. O pastarojo aš nestingu :D

      Bandyk stoti visur, kur norisi - rinktis galėsi vėliau nepraleidusi šansų. Danijoje švietimas išvystytas ir patikimas, tačiau kita pusė - finansinė - gali kąsdama suleisti ir dantis.

      Panaikinti
  2. ak, tas nihilizmas ir manyje niekur nedings, teks kažkaip ištverti ir pirma pasitaikiusia galimybe vykti į kokią ispaniją pagal mainų programą, nes studijuoti nuolat ten jau tolygu savižudybei, ar bent man, gan neblogai žinant save, būtų per sunku susikaupti :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. viva grande españa, muy muy bien y caliente tambien! (galėčiau kurt surimuotas daineles su savo menkom žiniom :D) o šiaip aš irgi vystau įdėją tik pabaigus daniją, keliauti ispanijon, nes ten taip taip.. taip norisi. tik va, mokslo irgi norisi/tėvai nori.

    AtsakytiPanaikinti
  4. tėvai labiau nori :D šiaip galvoju gal pasidaryti un año sabático kaip kokia anglė, nieko neveikimo metus, nes juk whatever, tas "whatever" visada labai viską palengvina :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. dar priklauso, kaip "whatever'ini" tuos metus, bet nėra nieko, ko nepagardintum keliom cigaretėm, filmu ir marcipanu. :)
    ir viskas, ko tereikia sprendimams priimti - išmokti atsisveikinti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. "ir viskas, ko tereikia sprendimams priimti - išmokti atsisveikinti" - tiesiai į dešimtuką!!

    AtsakytiPanaikinti