2014 m. rugsėjo 4 d., ketvirtadienis

grįžau. ar ilgam


Ar tik aš viena tokia nuobodi ir tradiciška, jog man atrodo, kad jauna 26erių, gan naivi, mėlynais šėšėliais, galbūt be kelių sraigtelių, lenkiška mergina gyvenanti su pusšimtį siekiančiu kiniečiu, pasipuošusiu stora auksine grandinėle ant kaklo, bei mažu baltu, kartais urgztelėjančiu pukeliu, yra keista sudėtis; o šviežių lašišų spalva su Jėzaus paveikslais ant vaisiais išmargintos staltiesės - tiesiog prastas skonis?
Tik išmesta iš namų sutiksiu tokius alfa.lt straipsnelio vertus veikėjus. Ir čia sąrašas nė neketina baigtis. Sutiksiu transvetitą nukarusiais paakiais - apsigyvensiu su juo.
...
Jim yra išpuikęs subrendęs paauglys, per protingas, per arogantiškas, jam visa atsibodę. Kam gi švaistyti savo platinos vertus žodžius nevertiems balandžiams, kam mokytis, kai dėstytojai nekompetetingi, kam sportuoti, jei plonas? Kartais pagalvoju, kad jam tiktų rūkyti.
Išdidus, reto intelekto išsiilgęs, nepraradęs vertybių, aš didžiuojuosi juo ir raminu, kad mes dar nepasmerkti kol turim vienas kitą, ir meluoju optimizmu, kas belieka. Kitąsyk, man to optimizmo prireiks atgal.
...

Cat Power – Dark End Of The Street

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą